Skip to content

Calella

Casa | Venta

A Calella, a 50km de Barcelona, amb vies com la C.32 i la N-II, amb renfe y bus, una espectacular casa a 4 vents, a pocs metres del centre. Vistes impressionantes a tot Calella i a mar. Zona molt privilegiada.amb zona esportiva davant i accés a Parc Dalmau.
Torre de 300m2 sobre parcel-la de 900m2.

Orientada a mar, amb vistes impressionants s’aixeca aquesta casa perfecte per viure-hi tot l’any, degut a la proximitat amb tots els serveis (escoles, mercat, trasnport,…)
5 dormitoris, 3 banys, un menjador de 40m2, cuina oficce “Bulthaup” de 20m2. També dispossa de un espai sotacoberta de 50m2.

Entre els seus acabats podem destacar:
Calefacció per terra radiant, aire codicionat, armaris empotrats, sistema de tancaments exteriors d’alta gama (persiana basculant,…) ascensor, jacuzzi per quatre persones amb vistes al mar al bany de la suïte, llar de foc, paviments de gres i parquet, parquing de 100m2, i una piscina desbordant impressionant.

Es tracta d’un immoble singular.

Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279