Casa de poble ideal per escapades

Viladrau

140.000€

Ref. Cas0010B

1.538€/m2

3 dormitoris

1 banys

91 m2 construits

10 m2 de terrassa

150 m2 de jardí

Construcció de 1800

Al centre del poble

Casa de 90 m2. a actualitzar sobre parcel·la de 150m2.. Consta de 2 accessos:Un de vianants per la façana principal i un altre accés per als vehicles a la façana posterior (nivell de planta soterrani), amb accés directe a planta baixa. La planta baixa consta de rebedor, cuina completa (actualitzada), menjador amb llar de foc, saleta TV (amb accés a balcó posterior), dormitori i lavabo amb plat de dutxa. La planta primera es distribueix en 2 dormitoris (un doble). Aigua calenta sanitària mitjançant acumulador. Situada a tres minuts de l'Ajuntament.

Cas0010B-28

I de l'entorn?

A Viladrau, al centre del poble, a 22 Km de Vic, 51 km de Girona i 78 Km de Barcelona, conectada mitjançant la GI-543 i GI-520, amb la C-25 i C-17 respectivament.

Emplaçat en un lloc privilegiat dins la comarca d’Osona.

Una part important del terme municipal de Viladrau és dins del Parc Natural del Montseny, decretat el 20 de febrer de 1987 per la Generalitat de Catalunya per tal d’aconseguir-ne la conservació d’una manera compatible amb l’aprofitament ordenat dels seus recursos i l’activitat de llurs habitants.

El Massís del Montseny, a causa de les variants característiques geològiques, i la diversitat i particularitat dels seus ecosistemes, ha estat sempre considerat un espai digne de protecció. L’any 1978 la UNESCO va incloure el Montseny dins la Xarxa Mundial de Reserves de la Biosfera del programa MaB (Home i biosfera).

El clima fred i sec a l’hivern i temperat a l’estiu conforma un paisatge feréstec, muntanyenc i acollidor alhora que convida els viatgers i estiuejants a gaudir d’un ambient privilegiat. Bosc, aigua i home, tres elements importants, que a través dels segles han anat configurant la vida, els costums i el paisatge de un poble que viu harmoniosament amb el seu entorn.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h