Reviure un trocet de la història de començaments del S.XX.

Arenys de Mar

550.000€

Ref. Cas0174

1.242€/m2

4 dormitoris

3 banys

227 m2 construits

10 m2 de terrassa

50 m2 de jardí

Construcció de 2003

Casa senyorial al centre de la Riera

Un autèntica casa de senyors a la Riera d'Arenys de Mar. Construída a començaments del segle XX, i en  molt bon estat de conservació. Les habitacions, totes elles molt grans , amb sala i alcova, són lluminoses i destaquen pels seus finestrals, portes corredisses de vidre artesanal i mobiliari antic. Els banys estan reformats, respectant lestil de la resta de la casa. Terres hidràulics. El pati, condueix al garatge i conecta a una segona vivenda de servei. Per entrar-hi a viure només cal reformar la cuina. La instal.lació elèctrica és nova. Aparcament per a 3 cotxes accessible des de carrer lateral.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I de l'entorn?

La Riera, ...que dir-vos de la Riera

La Riera és el centre comercial i eix de tota l'activitat local. Dos rengles de plataners centenaris ombregen les voreres i li donen una imatge única. Aquests arbres són els discrets testimonis d'una de les activitats preferides dels arenyencs, sobretot en diades festives, passejar Riera amunt, Riera avall.

A mitja Riera, a uns quants metres de la placeta de l'Església, hi ha el Mercat, un esplèndid i funcional edifici modernista. És obert tots els matins i algunes tardes. Els matins de dissabte el tràfec comercial es trasllada a tota la Riera, on s'instal·la el mercat setmanal.

Un altre actiu d'Arenys de Mar és el seu port, un dels més importants de la costa catalana. És l'exemple més evident de la llarga història i tradició marinera de la vila

El nucli urbà d'Arenys de Mar és situat a 40 km de Barcelona. Hi ha molt bona comunicació, sigui per la carretera N-II o l'autopista C-32. El tren de rodalies (línia C-1) fa el trajecte fins a la plaça de Catalunya en 50 minuts,   L'aeroport de Barcelona és a 56 km i el de Girona-Costa Brava a 40 km

 

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h