Ben construïda, ben equipada i millor situada

Cabrera de Mar

1.350.000€

Ref. Cas0037A

5 dormitoris

4 banys

635 m2 construits

50 m2 de terrassa

2000 m2 de jardí

Construcció de 1991

Amb unes vistes privilegiades

Habitatge de dues plantes i construcció annexe de garatges i instal.lacions per a jardineria. A la planta baixa hi tenim: grandíssima sala destar amb doble alçada i en dos ambients: estar amb sortida a la zona del porxo i biblioteca amb llar de foc. Menjador, cuina molt ben equipada i office. Bany de cortesia i despatx. Part de la planta està destinada a la zona de servei (amb dormitori, bany i menjador) i bugaderia. A la primera planta hi ha : 1 gran suite amb vestidor, saleta i bany (amb dutxa i banyera) i terrassa solarium. 4 habitacions dobles i dos banys. Garatge per a 4 cotxes i rebost. Piscina. El jardí, dissenyat per voltar la gran piscina i la zona del porxo és l entorn perfecte per aquesta casa de construcció moderna pero sense estridències.Terres de marbre i parquet, tancaments dalumini.

Tot plegat, una vivenda ben construïda, ben equipada i ben situada.

Cas0037A-1

I de l'entorn?

En una zona amb vistes privilegiades, propera al casc urbà de Cabrera, trobem aquesta gran i espaiosa torre de 635m2 construits en parcel.la de 2000 m2.

Cabrera de Mar és, un municipi  situat entre les localitats de Vilassar de Mar i Mataró.

Situat a uns 28 quilòmetres de Barcelona, i a 104 metres sobre el nivell del mar, el centre del municipi es troba a 2.5 quilòmetres de distància del mar, en una petita vall entre dues muntanyes: Burriac i Montcabrer.

L’àrea més propera al mar presenta un perfil pla. La línia de costa està formada per una platja de sorra daurada i fina de 1.200 metres de llargada per una amplada variable entre 10 i 40 metres.

El clima de Cabrera de Mar és el típic clima mediterrani. La seva característica principal són els dies clars i sense núvols gairebé tot l’any. A la tardor, ens podem trobar amb dies de pluges intenses, mentre que els hiverns són suaus, i són molt estranyes les gelades i les nevades. Els estius secs i calorosos ens conviden a gaudir de les platges i les terrasses que abunden en tot el litoral.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h