Torre a Urbapol

Sant Pol de Mar

400.000€

Ref. Cas0057

1.230€/m2

5 dormitoris

3 banys

325 m2 construits

30 m2 de terrassa

500 m2 de jardí

Construcció de 1975

Una perfecta distribució en una zona ideal

Ara farà aproximadament 40 anys, els actuals propietaris d'aquest habitatge, el varen construir amb la clara visió d'una d'allotjar una família, amb nens, amb moments de llar de foc i de jardí, amb tot allò que somies en pensar en una casa pels teus, amb espais amplis, connectada amb el jardí, i tota orientada cap al sol del migdia.

Distribuïda en 2 plantes i un garatge subterrani.A la planta baixa hi trobem un menjador de 40m2 amb llar de foc, cuina-oficce de 18m2, rebost, terrassa porxada de 30m2, dormitori doble i bany de cortesia..
La planta primera està distribuïda en 1 suite amb bany, 2 dormitoris dobles, i 1 de senzill, més un altre bany complet.
Totes les estances exteriors i orientades al sud

Viure a Sant Pol és tot això i molt més.

Cas0057-1

I de l'entorn?

Sant Pol de Mar és segurament la població amb més encant del maresme, i la única població que no s'ha desvirtuat i que manté aquest aire de poble tan agradable per a viure o per les teves vacances.

Sant Pol de Mar és un exemple de poble mediterrani, amb els carrers estrets i les seves cases blanques i esglaonades i amb la costa retallada per les platges de sorra neta i granulada que recorden els seus orígens mariners. Però Sant Pol de Mar és molt més que unes boniques platges, Podràs gaudir d'una amplia i variada mostra gastronòmica. Com el Restaurant de l''HOTEL GRAN SOL, que és el restaurant de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol, o el Restaurant BANYS LLUIS, Restaurant familiar situat a la platja, amb unes impressionants vistes al Mediterrani. Però com a ambaixador de la cuina de Sant Pol, sens dubte la Carme Ruscalleda i el Restaurant SANT PAU que compta amb tres estrelles Michelin i pertany al grup Relais Chateaux.

Podràs fer mil passejades a tocar de mar, pel Camí de Ronda que va fins a Calella, cercar pel poble aquelles mostres de façanes modernistes que vesteixen el nucli antic, visita la fantàstica Ermita de Sant Pau, o fins i tot de fer diferents tipus de sortida amb el Sant Pau, sardinal de 10m d'eslora, aparellat a vela llatina.

 

Només a 49km de Barcelona, a 35 minuts per autopista (C-32).

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h