Gran finca i especialment ben situada

Sant Andreu de Llavaneres

2.250.000€

Ref. Cas0058A

5 dormitoris

4 banys

750 m2 construits

20 m2 de terrassa

2540 m2 de jardí

Construcció de 2000

Casa única per la seva bona ubicació

Finca gran i especialment ben situada, en una zona del municipi única per la seva bona ubicació: una urbanització molt propera al centre del poble, platja i serveis com centres esportius i docents. Casa de 700 m2 construits en parcela de 2.540 m2. Distribuïda en 2 plantes, més varies zones de porxo i estar exteriors. Planta principal: Gran menjador i sala d'estar. Porxo-menjador d'estiu . Cuina amb office. 3 dormitoris suite. Despatx i sala d'estar d'estiu.

Planta inferior amb accés directe al jardí i piscina: gran family room. 1 dormitori doble. Zona de servei: dormitori, bany, bugaderia i traster. Calefacció gas. Reg automàtic. Dos diposits de recollida d'aigues pluvials. 5 places de parking. Jardí mediterrà orientat al Sud i piscina d'aigua salada. És una casa ideal per viure en familia, amb espai i amb serveis i comoditats ben a la vora.

Cas0058A-1 (Copia en conflicto de Sandra Ballester 2014-07-31)

I de l'entorn?

Propera a camps de golf, escoles d'hípica i clubs esportius.

Sant Andreu de Llavaneres és un poble situat entre el mar i la muntanya, a només 35 quilòmetres de Barcelona.

Sant Andreu de Llavaneres conviu perfectament amb els contrastos de les estacions. Tardor, hivern, primavera i estiu marquen el pas del temps i l'encant especial d'aquesta vila.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h