Al cor del Maresme

Arenys de Mar

700.000€

Ref. Cas0079A

5 dormitoris

4 banys

479 m2 construits

50 m2 de terrassa

1300 m2 de jardí

Construcció de 1967

Molt ben situada, diàfana i amb molta llum

Es tracta d'una torre d'arquitectura de linees clàssiques i netes, espais diàfans, molta llum i fàcil circulació. Vivenda de 480 m2 comptant el porxo i pati interior en solar de 1.300m2. Cuina-office espaiosa amb bugaderia i rebost. Gran menjador-estar amb llar de foc. 4 suites més 1 habitació de servei i un bany de cortesia. Piscina, jardí mediterrà orientat tot ell al Sudest. Garatge amb traster. Possibilitat d'ampliació per altres estances com gimnàs i solarium. És una casa ideal per passar les vacances i el cap de setmana amb tota una gran familia, ja que té capacitat per a 8 persones i uns espais comuns amplis i comfortables.

Cas0079A-1

I de l'entorn?

Arenys de Mar hi torbaràs la Riera,  el centre comercial i eix de tota l'activitat local,  el seu port, un dels més importants de la costa catalana i l'exemple més evident de la llarga història i tradició marinera de la vila, i un llarg etc.

El nucli urbà d'Arenys de Mar és situat a 40 km de Barcelona. Hi ha molt bona comunicació, sigui per la carretera N-II o l'autopista C-32. El tren de rodalies (línia C-1) fa el trajecte fins a la plaça de Catalunya en 50 minuts,   L'aeroport de Barcelona és a 56 km i el de Girona-Costa Brava a 40 km

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h