Esplèndida torre a Can Vilardell

Mataró

795.000€

Ref. Cas0093A

6 dormitoris

3 banys

400 m2 construits

10 m2 de terrassa

1310 m2 de jardí

Construcció de 2003

Viure a Mataró sense patir les incomoditats d'una ciutat

Ho té tot: està ben situada, té bones vistes, un jardí bonic ple d'espais acollidors i còmodes, piscina gran, porxos frescos que conecten amb la zona d'estar interior, celler i sala de reunions i menjador familiars per cel.lebrar cap d'anys, verbenes i tots els anniversaris que calgui....!

Són 400m2 en dues plantes més sòtan. Menjador i estar molt grans, cuina perfecte i equipada, 2 suites, 3 dormitoris dobles, i 2 banys complets. Interiorisme i decoració sobris i elegants.

Piscina i solarium de grans dimensions. Garatge per 4 cotxes.

Tot el que es necessita per viure en una zona residencial i alhora a la capital del Maresme.

Cas0093A-1

I de l'entorn?

Mataró és una ciutat viva, en transformació constant, és una ciutat per a viure-hi. Tot convida a passar-hi una bona estona, tant durant el dia com a la nit, especialment a l'estiu: l'oferta gastronòmica acurada i diversa, el front marítim, amb el port esportiu i pesquer, els restaurants; les terrasses; les platges. amb un gran ventall d'oferta comercial: Mataró és una ciutat consolidada i ben comunicada amb l'entorn metropolità i amb la resta de comarques de Catalunya. La xarxa de comunicacions fa que l'accés a la ciutat sigui fàcil, tant amb transport públic com amb transport particular.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h