Qualitat de vida al baix Maresme

Cabrera de Mar

815.000€

Ref. Cas0095A

4 dormitoris

3 banys

375 m2 construits

10 m2 de terrassa

1580 m2 de jardí

Construcció de 2000

En una bona urbanització de fàcil accés i bon veïnat

La casa que us proposem ho té tot, sense excessos, per viure de cine! Gairebé 400m2 que es reparteixen en 2 plantes. Distribució racional i circulació fàcil i fluïda. Planta baixa: un rebedor de doble alçada, que convida a passar al saló gran, de doble alçada, amb llar de foc i pas al porxo, amb vistes al Castell. La cuina rústica catalana, tradicional i molt ben equipada, amb una taula menjador familiar. Una habitació doble i un bany. Bugaderia i traster. Planta primera: master bedroom (dormitori, bany amb banyera i dutxa, vestidor), 2 habitacions dobles i 1 bany complet. Family room biblioteca que alhora fa de sala de jocs, sala de música i sala d'estudi. Jardí mediterrà, hortet propi, piscina d'aigua salada. Garatge, caseta de jardineria gran i amb espai per eines etc..., tancat acondicionat per gossos. Calefacció amb pellets. Com ja deiem, té de tot el que ha de tenir un lloc per viure...!

Cas0095A-1

I de l'entorn?

Si el Maresme us agrada, i voleu viure tranquils i amb espai per vosaltres i els vostres, en una urbanització de fàcil accés i bon veïnat, aquesta casa que us proposem a Cabrera us encantarà!

Cabrera de Mar és un poble que no ha perdut el caràcter del Maresme agrícola, fèrtil, sa i tranquil, tot i que té una important implantació industrial, que el fa ser un municipi prosper i amb futur. A més, aquesta riquesa es complementa amb una àrea on es centra la segona residència i l'estiueig familiar i de qualitat. Els protagonistes indiscutibles són: una platja de més de dos quilometres, allunyada del poble, que forma el front marítim i les ruïnes del Castell de Burriac (s. XII-XV), del qual encara es pot apreciar la torre de base circular, al capdamunt d'un turó de 400 metres d'altura que regala unes vistes impressionants del Maresme.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h