Fantàstiques vistes al mar i al poble

Sant Pol de Mar

1.800.000€

Ref. Cas0097A

4 dormitoris

3 banys

745 m2 construits

+100 m2 de terrassa

4830 m2 de jardí

Construcció de 1965

Arquitectura clàssica de l'estiueig maresmenc

Aquesta bonica casa es troba en una de les urbanitzacions més ben valorades de Sant Pol de Mar. Amb unes fantàstiques vistes al mar i al poble bohemi i encantador on s'hi pot anar caminant des de la finca.

Torre de 745 m2 en parcela ajardinada de 4.830 m2. Arquitectura clàssica de l'estiueig maresmenc i familiar dels 80, amb un toc rústic pero funcional, fresc i relaxat. Dormitoris amplis i frescos, gran cuina amb bugaderia, menjador familiar, llar de foc, porxo i gran sala bibilioteca-despatx ideal per lectors i melomans, per la seva llum i acústica.... Construccions annexes, fantàstica piscina amb vista al mar i pista de tennis. Jardí mediterrà. Envoltada de pins, sol i llum per tot arreu, amb vistes espectaculars al mar, és una casa comoda i familiar que esdevé un balcó al mar del que ja en queden ben pocs, en una zona privilegiada per la seva magnifica connexió i la tranquilitat que hi trobareu.

Construccions annexes, fantàstica piscina amb vista al mar i pista de tennis. Jardí mediterrà. Envoltada de pins, sol i llum per tot arreu, amb vistes espectaculars al mar, és una casa comoda i familiar que esdevé un balcó al mar del que ja en queden ben pocs, en una zona privilegiada per la seva magnifica connexió i la tranquilitat que hi trobareu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I de l'entorn?

Sant Pol, banyat per la Mediterrània, esdevé avui un dels pobles amb més atractiu de la costa del Maresme. La vila de Sant Pol, amb les cases esglaonades que segueixen les formes de les muntanyes on s’asseuen, és un exemple clàssic del poble mediterrani. Aquesta fesomia, juntament amb la situació i qualitat de la seva platja, guinguetes d'anunci d'Estrella, carrerons pintorescos i gastronomia exquisida de què disposa, sedueix i enamora a tothom qui valora El Maresme i la seva costa. Sant Pol ofereix diverses visites obligades al visitant; pel que fa a monuments destaca especialment l’ermita de Sant Pau. La gastronomia, que reflecteix d’una manera ben fidel la dieta mediterrània, es veu millorada per l’extens ventall de productes autoctons, i per acabar un deliciós àpat: les postres, maduixes de Sant Pol!

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h