Des de que l'has vist, saps que la vols

Santa Susanna

1.495.000€

Ref. Cas0135

5 dormitoris

5 banys

700 m2 construits

100 m2 de terrassa

3661 m2 de jardí

Construcció de 2001

Torre senyorial a Can Batlle

Aquesta espectacular casa construïda fa menys de 15 anys, i mimada fins al darrer detall, consta de 716m2 sobre una parcel·la de més 3600m2 amb vegetació meditrerrània. Tota orientada al sud amb unes vistes espectaculars al mar i a tota la plana del municipi, i amb tantes zones d'oci exteriors com interiors, pensada pel seu gaudiment màxim disposa de piscina, zona porxada exterior amb barbacoa, gimnàs, sala de festes, i un llarguíssim etc.

Cas0135-6

I de l'entorn?

Bon clima tot l'any, més de 2 km de platges de qualitat, a mig camí entre les ciutats de Barcelona, Girona, un poble tranquil ple d'atractius turístics, gran diversitat d'espais per a reunions i esdeveniments, a més d'instal·lacions esportives públiques i privades... Aquests són alguns dels arguments per convèncer-te, pero si a més a més tens canalla, aquesta és una perfecta destinació de turisme per la teva família. Aquí trobareu tots els recursos i serveis de qualitat especialitzats per gaudir amb la família. Teniu a la vostra disposició una àmplia oferta de restauració, un gran ventall de propostes d'oci i entreteniment, i un programa d'animació específic per als nens.

Santa Susanna és una de les primeres destinacions que van assolir la marca de destinació de Turisme Familiar, atorgada per l'Agència Catalana de Turisme..

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h