Sensació d'espai al quadrat

Sant Cebrià de Vallalta

750.000€

Ref. Cas0154

4 dormitoris

3 banys

358 m2 construits

10 m2 de terrassa

2791 m2 de jardí

Construcció de 1991

La natura al teu voltant

Casa espaiosa distribuïda en 2 plantes. A la planta alta hi trobem tot l'habitatge distribuït en una sala de 35m2 amb llar de foc, cuina amb llar de foc, 4 dormitoris (1 suite), i 1 bany més per la resta de dormitoris. A la planta baixa hi tenim un gran garatge, despatx, bany i una sala Home-cinema de 60m2 A l'exterior tenim una zona de barbacoa amb zona porxada de 25m2 per poder celebrar dinars i sopars. Magatzem de 40m2, gran piscina d'aigua salada. Tot aixo sobre 3 parcel.les que sumen 2791m2. Disposa de calefacció, aire condicionat, 2 llars de foc, alarma, i unes vistes esplèndides a la muntanya i al mar de fons.

Ideal per viure tot l'any, al troba-se tan sols a 1000m, del nucli urbà, i on poder tenir un contacte directe amb la natura, un hort, algun animal de granja, i fins i tot algun cavall.

Cas0154-2

I de l'entorn?

Sant Cebrià de Vallalta,  entre Sant Iscle de Vallalta y Sant Pol de Mar, als voltants de la Serra del Montnegre. Dins del municipi, a banda del casc urbà trobem les urbanitzacions de Castellar d’Índies, Vistamar, Can Palau, Can Bartomet i Can Domènec i una sèrie de masies o disseminats, de les quals algunes d’elles han marcat la història d'aquest municipi.

En els darrers anys, Sant Cebrià va adquirir importància com a centre d'estiueig i segona residència, però poc a poc es va notant un canvi en quant a aquest comportament i cada vegada és més important el nombre de persones que decideixen quedar-se a viure motivats per la tranquil·litat que es viu al municipi, la seva proximitat al mar i pel seu entorn natural.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h

Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279