Gran casa adosada al centre del poble

Pineda de Mar

480.000€

Ref. Cas0159

5 dormitoris

4 banys

303 m2 construits

50 m2 de terrassa

Construcció de 1990

Ideal per una gran família

Us oferim una fantàstica casa de 300m2, que forma part d'un grup residencial únic a la població. Amb grans espais, és una casa pensada per allotjar una gran família. Et don la benvinguda la seva elegant façana d'estil anglès. Un gran hall ens rebrà després, i en la mateixa planta i trobarem una cuina-oficce, un wc de cortesia, i una sala menjador de 40m2 que es prolonga fins a una terrassa porxada de 50m2. Des d'aquesta terrassa accedim a una fantàstica zona enjardinada amb piscina, de 2500m2,. Al primer pis tenim 2 grans suites (2 wc), i 2 dormitoris dobles més amb un altre wc. Corona l'immoble unes golfes de 30m2 amb una terrassa de 20m2 que farà les delícies dels més joves de la casa, o d'aquells que cerquen un espai d'estudi/treball lluminós i tranquil. I per ser completa, disposa d'un gran garatge per 4 cotxes i una sala perfecta per un home-cinema a la planta -1.

Cas0159-1

I de l'entorn?

Pineda de Mar ofereix una perfecta connexió amb Barcelona (54km) per autopista, tren i bus.

Està situada en un entorn envejable, entre la costa del mar Mediterrani i la serra del Montnegre. Esdevé un autèntic poble de la mediterrània amb tradició marinera. De clar clima mediterrani, les brises marines que s’emmirallen en les muntanyes temperen els calorosos estius i escalfen els suaus hiverns, aconseguint un clima perfecte durant tot l’any, per gaudir de la família, de la natura i de les tradicions més populars.

Unes platges excel·lents, una gran quantitat de zones verdes, i un urbanisme jove i ample, fan d'aquesta una bona elecció per establir la vostra llar.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h

Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279