Casa + local al centre

Blanes

180.000€

Ref. VHCas_7200

Casa

5 dormitoris

2 banys

221 m2 construits

90 m2 de terrassa

0 m2 de jardí

Construcció de 1971

T'està esperant, per rehabilitar i transformar en una llar

Al mateix centre de Blanes vora l’institut i la zona comercial trobem aquesta amplia casa amb grans espais. Es una casa per rehabilitar i aprofitant la ubicació fer-te una casa acollidora al teu gust. La casa té un local comercial, reformat, a peu de carrer que pot permetre una renta mensual en cas de llogar-ho. El local comercial està inclòs al preu.

A part, trobem un parking tancat, i vàries estances amb un petit pati a la planta principal. A la planta segona 4 habitacions grans, 2 banys, menjador i cuina. I una terrassa de 90 m2 a la tercera planta.

Gaudeix les fantàstiques platges, sol i botigues del centre perquè hi podràs anar a tot arreu caminant. Una gran casa amb moltes possibilitats.

_MG_4680-HDR

I de l'entorn?

Blanes (Costa Brava) és una ciutat viva i activa els 365 dies de l’any plena d’activitats per a tot tipus de públic: balls, concerts, tallers, exposicions, cursos, fires, espectacles, esdeveniments esportius, etc. És una ciutat que viu de cara al mar amb un fantàstic passeig Marítim, concebut com un espai obert, punt de trobada per als qui volen passejar i contemplar el mar. Els quatre quilometres de costa que alternen cales amb grans platges mantenen cada any una qualitat reconeguda, disposen de tots els serveis i ofereixen la possibilitat de practicar tota mena d’esports. A més Blanes compta amb el Certificat de Destinació de Turisme Familiar, marca certificada de qualitat per a destinacions especialment sensibles al turisme familiar que atorga Turisme de Catalunya.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h