Masia restaurada a 10 minuts de Girona

La Cellera de Ter

430.000€

Ref. Mas0005

Masia

5 dormitoris

3 banys

500 m2 construits

100 m2 de terrassa

10000 m2 de jardí

Construcció del 1800

Et traslladarà en el temps

Masia totalment restaurada al costat del poble. Masia catalana catalogada en molt bon estat, tota resturada, amb uns 500m2 construïts, amb uns 10.000m de terreny. Amb 5 dormitoris, 3 banys, bodega, despatx, sales diverses, forn de pà, pati interior, aigua de pou i xarxa. Amb calefacció, garatge, llars de foc. Trobareu poques masies que desprenguin tanta historia, caràcter i caliu com aquesta.

_MG_4210-HDR

I de l'entorn?

La Cellera de Ter, a 19 kms. De Girona, 12 kms de Sta. Coloma de Farners,a 30 kms d'Olot, 50 kms Vic i 102 kms de Barcelona. s’estén entre la muntanya de Sant Gregori , el riu Ter, i la riera d’Osor. Molt a prop de Girona, i alhora envoltat de bosc. Tant al Ter com a la riera, la fauna és comuna a la comarca: el barb, la bagra, la carpa i l'anguila, la truita. A les voreres i a les basses hi viuen granotes i serps d'aigua, i tortugues. Amb sort, a la muntanya hi podrem veure algun esquirol, salamandra, mostela, teixó, gat salvatge, conill, guilla o senglar.
L'orografia del terme fa que la vegetació sigui majoritàriament forestal. Alzina surera i arboç amb sotabosc de brucs, estepes i ginestes. A les fondalades més humides, prolifera l'alzina amb el sotabosc característic de la zon
a. La roureda també és present en alguns indrets, pero és el castanyer, amb les seves variants de perxada i baga, que omple la major part del terme.
La Cellera t'espera amb un patrimoni natural, historic i una gastronomia espectaculars.

Tens cap pregunta?

TENS CAP PREGUNTA?
Et respondrem en menys de 24 h

Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279 Warning: Missing argument 3 for FLLayout::filter_nav_menu_item_classes(), called in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 and defined in /usr/home/unllocperviure.cat/web/wp-content/themes/bb-theme/classes/class-fl-layout.php on line 279